PENTRU COMENZI
* Cosul de cumparaturi sau
* E-mail: comenzi@orgoni.ro sau
* Tel/SMS: 0737-917161
 
ATENTIE!
* Inainte de efectuarea unei comenzi, prin cosul de cumparaturi, telefonic, prin email sau prin SMS,
va rugam sa cititi TERMENII si CONDITIILE.
 
 
Articole orgoni

Energia orgonica a dr.Wilhelm Reich: aprobata de Einstein, dar respinsa de industria farmaceutica mondiala

32,420 vizualizari

Wilhelm Reich s-a nascut in 1897 in Austria, devenind inca din anii studentiei membru al Societatii Psihanalitice din Viena, condusa de prof. Sigmund Freud si fiind socotit in scurt timp o noua „stea” a psihanalizei mondiale. Dupa ce, in perioada 1939-1941, a tinut un mare numar de prelegeri despre o noua forma de energie, biologica si cosmica, pe care el a numit-o energie orgonica, timp in care Reich a fost profesor de psihologie la New School for Social Research, din New York, el a decis infiintarea Orgone Institute, un lacas al noii stiinte a orgonomiei, la Rangerly/Maine.

Einstein confirma descoperirile energiei orgonice al dr. Reich

Ca tanar psihanalist, Reich a cautat sa descopere natura energiei care motiva reactiile si comportamentul pacientilor sai. Dupa ani de investigatii minutioase, Reich a reusit sa demonstreze pe mai multe cai simultan, existenta energiei orgonice, dar si sa concentreze aceasta energie cu ajutorul inventiei sale din 1940, acumulatorul de energie orgonica. Toate experientele sale au fost facute cu cea mai mare seriozitate si publicate cu modestie in carti si periodice stiintifice. In perioada sa de maxima productivitate, o seama de somitati medicale si stiintifice au publicat rezultatele verificarilor facute asupra descoperirilor lui Reich in reviste de specialitate. In lista celor care au scris despre noua stiinta a orgonomiei figureaza chiar si dr. Albert Einstein, care a confirmat experientele lui Reich, intr-o scrisoare datata 04 februarie 1941.

Oficialitatile americane contesta existenta energiei orgonice

Calin Turcu sustine in cartea sa, Strict Secret: Raportul UMMO, ca, la 12 mai 1954, prof. dr. Reich a reusit sa intre in contact cu o serie de obiecte luminoase care rataceau deasupra laboratorului sau de la Rangerly/Maine. De mai multe ori, in prezenta unor martori demni de incredere, Reich a stabilit o legatura directa cu aceste obiecte, cu ajutorul unui aparat inventat de el. De fiecare data cand folosea aparatul asupra acestor „stele”, ele paleau si apoi se stingeau. Reich a ajuns la concluzia ca, de fapt, obiectele luminoase nu erau stele, ci „nave spatiale”. La trei ani si jumatate de la aceste contacte cu presupusele nave spatiale, Reich a murit in inchisoare. Cu opt luni inainte fusese arestat pentru ca refuzase sa se supuna unei puneri sub acuzatie, obtinuta de FDA (Food and Drug Administration / Administratia Alimentelor si Medicamentelor), care combatea existenta energiei cosmice orgonice.

Cenzurarea descoperirilor, hartuielile, procesul si reducerea la tacere a lui Reich se intind, de fapt, pe o perioada de aproape trei decenii si constituie o amprenta a modului de actiune al fortelor oculte, in scopul discreditarii lucrarilor sale, multe din scrierile stiintifice ale lui Reich, inclusiv carti clasice de medicina, psihanaliza, sociologie si stiinte naturale, au fost condamnate de FDA.

Reich a considerat ca hotararea judecatoreasca obtinuta de FDA impotriva sa demonstreaza lipsa de integritate si responsabilitate a acelora care cautau sa-i stopeze cercetarile si sa-l reduca la tacere. El sustinea ca FDA nu are niciun fel de competenta in domeniul cercetarilor, cu atat mai mult, cu cat energia orgonica, la momentul respectiv, nu fusese folosita in terapeutica medicala. Reich a combatut acuzatiile ce i se aduceau cu toate mijloacele legale, insa Curtea Suprema a SUA a refuzat sa revizuiasca procesul.

Iata cateva fragmente din declaratiile pe care le-a facut Wilhelm Reich, cu ocazia interogatoriilor la care a fost supus:

“Subsemnatul, am luat contact, cu ajutorul spargatorului de nori, cu obiecte luminoase de pe cer la 1 mai 1954, intre orele 09:40 si 10:45 PM. In timpul acestei ore, oamenii au vazut pentru prima oara in istoria omenirii si a stiintei, doua «stele» la vest, care si-au micsorat luminozitatea de mai multe ori atunci cand energia cosmica era extrasa din ele. Socul provocat de aceasta experienta a fost suficient de puternic pentru ca experienta sa nu mai poata fi repetata pana la 10 octombrie 1954″.

Descoperirea energiei orgonice punea in pericol toata industria farmaceutica

In 1949, studentii si prietenii lui Reich au infiintat, tot in Maine, Fundatia Wilhelm Reich, cu scopul de a apara si perpetua descoperirile sale din domeniul energiei orgonice, care, dupa cum a sustinut Reich mai tarziu, propulseaza OZN-urile. Wilhelm Reich, a murit la 3 noiembrie 1957, intr-un penitenciar din SUA, ca urmare a opozitiei sale fata de o hotarare ilegala, ce urmarea sa puna capat cercetarilor sale, dupa mai bine de 10 ani de hartuieli si persecutii din partea unor conspiratori bine camuflati, care au folosit agentiile si curtile federale ale Statelor Unite. S-a urmarit indeosebi impiedicarea difuzarii pe scara larga a unor descoperiri cruciale din fizica, medicina si sociologie. Inainte de a muri, el a declarat: planeta noastra trece printr-o mare dificultate.

Conform lui Robert Fieldcrest, aplicatiile acumulatorului de energie orgonica puneau in pericol intregul edificiu al sistemului sanitar mondial, inventia respectiva fiind salutata de dr. Theodore P. Wolfe drept „unica descoperire din istoria medicinii”. Deoarece aceasta ameninta cu disparitia intreaga industrie farmaceutica, FDA a respins si a discreditat verificarile publicate si documentate ale unei intregi serii de reputati medici si oameni de stiinta din intreaga lume, care au cercetat veridicitatea descoperirilor lui Reich.

ATENTIE! Inainte de a comanda orice produs de pe acest site, va rugam sa cititi TERMENI si CONDITII
 
CUM COMAND? Comenzile se fac in sistem ramburs, adica veti plati in momentul ridicarii coletului.
 
1) Puteti comanda prin cosul de cumparaturi de pe site.
 
2) Daca nu va descurcati cu cosul de cumparaturi, puteti face totusi o comanda ferma:
- prin SMS la telefon 0737-917161;
- prin telefon la 0737-917161;
- prin email la adresa: comenzi@orgoni.ro
 
In cazul acesta, va rugam sa ne precizati:
- numele orgonului dorit (de exemplu, stea orgonica transparenta sau piramida rosie etc.);
- nr. de bucati;
- numele dvs;
- adresa dvs completa;
- numarul de telefon
 
* Coletele vor fi trimise prin Posta Romana (cost: 9 lei/colet) sau prin Fan Curier (17 lei/colet).
 
Transportul este GRATUIT:
- prin Posta Romana (pentru comenzi de minim 120 de lei);
- prin curier rapid (pentru comenzi de minim 180 de lei).
ATENTIE! Indiferent daca transportul este gratuit sau nu, la Fan Courier se vor adauga si eventualele taxe suplimentare de transport pe care Fan Courier le percepe pentru localitatile foarte mici (vedeti lista completa AICI: ACOPERIRE FAN COURIER).
 
Termen de livrare:
- 3-5 zile lucratoare pentru orgonii aflati in stoc;
- 5-10 zile lucratoare pentru orgonii care nu se afla pe stoc.

Cuvinte-cheie: , ,

In categoria: Articole despre orgoni, Noutati