Ce sunt orgonii?

Orgoni generali 77ORGONII CRYSTAL sunt mai mult decat simple bijuterii, simple amulete sau talismane!

Create pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care i-au calcat pe urme, Orgonii Crystal contin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub forma de moneda, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stanca, toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica, pentru a forma orgonul perfect.

ORGONUL – FORTA VITALA UNIVERSALA (cititi mai multe despre energia orgonica AICI: Energia orgonica, energia misterioasa a vietii).

ENERGIA ORGONICA – poate aduce ploaia sau poate alunga norii (cititi mai multe AICI: Energia orgonica poate alunga norii si produce ploaia).

ENERGIA ORGONICA CHIAR FUNCTIONEAZA! – s-a facut un experiment foarte interesant, in care s-a putut verifica energia orgonica (cititi mai multe AICI: Incredibil! Dovada ca energia orgonica functioneaza!).

* Orgonul este forta vitala universala, unitatea de baza a materiei organice si anorganice de pe pamant. Descoperit de catre dr. Wilhelm Reich, orgonul a mai fost numit de-a lungul timpului Chi, Prana sau pur si simplu Forta/Energie. Majoritatea practicilor stravechi de tamaduire, shamanism, miracole religioase, puteri speciale ale preotilor si munca lor spirituala, toate sunt inimaginabile in absenta acestei energii orgonice.

* Electricitatea, magnetismul, gravitatia, frecventele extrem de joase (3-30Hz, cu lungimi de unda intre 10.000-100.000 km), telefoanele mobile, radioactivitatea, etc., toate sunt energii invizibile in planul fizic al existentei. Toate produc vibratii, unele nocive, altele benefice fiintelor vii. Wilhelm Reich a numit vibratiile nocive produse de om, DOR (orgon mortal). Forta acestor campuri electro-magnetice se reduce odata cu patratul distantei strabatute. Forta vitala, POR (pozitiva) este de asemenea invizibila. Nu este facuta de om, dar poate fi directionata mental. Marii shamani, medici si vindecatori din toate timpurile si-au folosit mintile pentru a trimite forta vitala celor in necesitate. Multi oameni senzitivi pot simti aceasta forta.

* Prin intermediul fricii si stress-ului, campul auric uman este micsorat semnificativ, lasand individul neprotejat fata de atacurile energetice negative (boli – in engleza: dis-is).

* Cristalele de cuart au proprietati piezoelectrice utilizate pentru transformarea energiilor. De asemenea ele au proprietati de devierea a luminii polarizate si de a nu reactiona cu acizii etc. Ezoteric, cristalele sunt protective, absorb si filtreaza energiile negative din jur, transforma si consolideaza energiile si manifestarile pozitive, purifica, energizeaza, amplifica si induc aspecte si trasaturi pozitive precum curaj, incredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, concentrare, bucurie, energie, prietenie, calm.

* Fierul este un metal cu proprietati electro-magnetice.

* Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura.

* Dr. Wilhelm Reich a descoperit ca daca punem straturi de metal si materie organica, acestea ar actiona precum un magnet pentru energia orgonica. Metalul atrage orgonul si il elibereaza materiei organice. In timp, alti cercetatori au descoperit ca metale nefieroase precum cuprul si alte elemente, precum cristalele de stanca, acumuleaza de asemenea energia orgonica si o directioneaza mai eficient catre tinte precise.

PROPRIETATILE ORGONILOR CRYSTAL

Orgonii Crystal sunt realizate manual de catre proprietarii site-ului www.orgoni.ro, folosind principiile si elementele enumerate mai sus si toata dragostea si priceperea lor.

Prin compozitia lor, Orgonii Crystal au capacitatea de a absorbi energia negativa (DOR), a o transforma si a o raspandi energia pozitiva (POR). Elementele fieroase inglobate in rasina pandantivelor sunt cele care colecteaza vibratiile nocive. Moneda de cupru si cristalul de cuart convertesc energia negativa in energie orgonica pozitiva – ENERGIE VITALA. Moneda de cupru, prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform.

Acesti orgoni pot ajuta la (conform concluziilor si cercetarilor dr.Wilhelm Reich si ale altora, nu pe propriile cercetari, drept pentru care nu ne asumam niciun fel de responsabilitate si nu putem garanta 100%):

* La absorbirea energiei orgonice din cosmos, la reducerea efectului campurilor de radiatii electro-magnetice produse de orice dispozitive electronice.
* La promovarea sanatatii naturale.
* La anularea efectelor puternice ale mesajelor subliminale si oprirea atacurilor FEM (frecventelor electromagnetice) asupra organismelor vii.
* La pastrarea unui somn linistit.
* La raspandirea unei energii pozitive pe o distanta de cativa metri diamentru.
* La neutralizarea energiilor negative. Dau mediului inconjurator un camp auric protector.

Purtati Orgonii Crystal cat mai aproape de dumneavoastra. Prin forma simpla si aspectul deosebit (sub forma de pandantive, medalioane, inimioare, piramide) il puteti folosi ca obiect de podoaba (bijuterie, pandantiv, talisman, amuleta la gat), breloc pentru chei, obiect de mobilier etc. Orgonii Crystal va pot proteja direct de energiile nocive din jurul dumneavoastra sau indirect.

Daca puneti orgonul la marginea patului sau sub perna, orientat cu partea transparenta (nemarcata) catre dvs., puteti obtine un somn linistit si odihnitor.

orgoni-generali-81

DOVEZI DIRECTE ŞI INDIRECTE ALE ENERGIEI ORGONICE:

1) Un articol intreg despre energia orgonica a dr. Wilhelm Reich il puteti gasi pe RationalWiki: http://rationalwiki.org/wiki/Orgone_energy

2) Mark Bennett, jurnalist de investigatie respectabil, a efectuat in 2008 o cercetare stiintifica pentru a observa efectul orgonilor asupra cresterii plantelor. La finalul cercetarii, el a constatat ca recoltele de plante, crescute alaturi de orgoni, au fost de 4-6 ori mai mari decat cele fara orgoni alaturi. Cititi mai multe aici: https://pressdispensary.co.uk/releases/c992156/Gardening-Trials:-Growing-Giant-Vegetables-in-Brighton-.html

3) O galerie foto cu apa inghetata sub care au fost amplasati niste orgoni. Se observa clar energia orgonica, ca o tornada, care pare ca penetreaza paharul. Galeria foto o puteti vizualiza aici: https://www.flickr.com/photos/7311820@N08/.

orgonit8

4) Un aparat care masoara radiatia electromagnetica a unui telefon, atunci cand este adus un orgon in apropierea sa, valorile scad instantaneu, ceea ce arata ca orgonii sunt eficienti in reducerea radiatiilor electromagnetice (vedeti videoclipul YouTube de mai jos):

In prima imagine, aparatul arata o valoare a radiatiilor de 597, iar in a doua imagine (atunci cand este apropiat orgonul), aparatul indica o valoare de 10 ori mai mica, de doar 59.

orgon radiatii telefon 1

orgon radiatii telefon 2

5) Un alt experiment realizat de alt utilizator, tot cu ajutorul unui detector de radiatii electromagnetice. Atunci cand este aprins un aparat electric, ce produce radiatii, nivelul acestuia e situat undeva peste 600. Atunci cand este apropiata o piramida orgonica, nivelul radiatiilor electromagnetice este 0, ceea ce arata ca orgonii pot neutraliza radiatiile electromagnetice (vedeti videoclipul YouTube de mai jos):

In prima imagine, aparatul arata o valoare a radiatiilor de peste 600, iar in a doua imagine (atunci cand este apropiata o piramida orgonica), aparatul indica valoarea 0.

orgon radiatii telefon 3

orgon radiatii telefon 4

ATENTIE! Proprietatile Orgonilor Crystal precizate mai sus se bazeaza pe concluziile si cercetarile dr.Wilhelm Reich si ale altor persoane, nu pe propriile cercetari, drept pentru care nu ne asumam niciun fel de responsabilitate si nu putem garanta 100%. Personal nu am facut nicio cercetare stiintifica care sa ateste proprietatile orgonilor, dar ne bazam pe opiniile si trairile pozitive ale clientilor nostri. Orgonii Crystal nu vindeca boli incurabile sau curabile, dar pot ajuta la pastrarea unei sanatati armonioase.

Energia orgonica nu este recunoscuta oficial de stiinta oficiala si nici de medicina. Nu oferim niciun fel de garantii pentru efectele particulare ale orgonilor nostri si nici nu facem niciun fel de pretentii stiintifice. Informatiile oferite de noi nu intentioneaza sa inlocuiasca sfaturile specialistilor.

Nu exista inca dovezi stiintifice care sa arate ca orgonii ar putea diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala sau tulburare de natura fizica, dar rezultatele individuale pot varia.

Aceste produse sunt realizate manual, ceea ce inseamna ca exista oricand posibilitatea aparitiei unor mici imperfectiuni (bule de aer, mici zgarieturi sau denivelari – inerente procesului de productie), dar care nu modifica posibilele proprietati energetice ale orgonilor.

16 thoughts on “Ce sunt orgonii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *