Con orgonic violet (red magenta)

Forma si dimensiuni: Con orgonic violet (red magenta) cu diametrul bazei mari de 68 mm si inaltimea de 65 mm.

Descriere: Conul contine span diverse metale (Bronz, Aluminiu, Cupru, Fier), o moneda de cupru tridimensionala (sarma de cupru incolacita sub forma de moneda si transformata intr-un spirala in spatiu), 8-10 cristale de cuart transparent, pigmenti de culoare violet (red magenta), toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica.

Pret: 46 RON

ATENTIE! Nuanta si forma orgonilor achizitionati poate diferi putin de cea care apare in imaginile afisate, intrucat fiecare orgon este unic, fiind realizat manual.

De asemenea, dimensiunile prevazute la rubrica “Forma si dimensiuni” pot chiar diferi putin (± plus sau minus) la nivel de cativa mm, si asta pentru ca totul e realizat manual.

 

 

 

 

 

 

 

 


ORGONII NOSTRI CONTIN:

Elemente fieroase – ce atrag energia negativa
Cristale de cuart – ce convertesc energia negativa in energie pozitiva
Moneda de cupru – ce directioneaza energia pozitiva uniform

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA CE POATE FI UTILIZAT?

Conul poate fi folosit pe birou sau pe masa (pentru a va energiza mediul de lucru).

2 thoughts on “Con orgonic violet (red magenta)

 1. Buna ziua,

  Am citit despre benificiile pandantivelor orgonice si as dori sa comand si eu pentru mine si cei dragi mie dar nu stiu cum ar trebui sa le aleg sau daca trebuie sa va specific dvs pentru ce anume doresc sa le comand. Imi puteti trimite un mesaj prin care sa-mi specificati daca pandantul de o anumita culoare trebuie ales in functie de zodie sau de alte aspecte? Solicit mai multe informatii deoarece imi doresc ca pandantul ales pentru mine sau altcineva sa fie benefic si potrivit persoanei respective.

  Va multumesc pentru atentia acordata si pentru intelegere si astept cu viu interes raspunsul dumneavoastra ca sa pot comanda in timp util aceste pandante chiar daca nu sunt in stoc.

  Mihaela M. Constanta

 2. Buna ziua Dna MUTILICA MIHAELA,

  Specificatii suplimentare din partea dvs nu sunt necesare. Noi am creat variantele de culoare si chiar de forma ale pandantivelor pe criterii estetice si tehnice, am incercat sa gasim forme cu conotatie spirituala si metafizica, pentru a corespunde preferintelor majoritatii clientilor. Intr-adevar, consideram ca o asociere cu zodiile, prin forma si culoare caracteristica fiecarei zodii, ar fi benefica, dar nu va putem da exemple / studii despre astfel de asocieri si beneficiul lor. Am fi incantati daca ne-ati putea da dvs., cumparatorii feedback-uri despre efectele pe care le-ati simtit in legatura cu zodiile, formele si culorile alese.

  Va multumim si noi pt interes si speram sa va regasim pe lista de cumparatori si apoi printre email-urile de feed-back.

  O zi buna,
  AlmeEa

Lasă un răspuns

X