Incredibil! Dovada ca energia orgonica functioneaza!

Conform cercetarilor dr.Reich, descoperitorul energiei orgonice, dispozitivele orgonice au proprietati de a produce energie pozitiva. Dar cum poate fi dovedit acest lucru in mod practic? Urmariti mai jos un experiment facut de un utilizator din America, care este proprietarul unui site pe nume: OrgoniteAustin.com. Experimentul este unul incredibil, caci demonstreaza clar ca orgonii va pot incarca cu energie.

Asadar, avem doua boluri cu apa si sare, umplute la fel. Voltajul apei din cele doua boluri este masurat cu ajutorul unui multimetru digital; in ambele boluri, se obtine cam aceeasi valoare: 0,05. Cand barbatul care face experimentul isi baga mana in apa, voltajul creste de la 0,05 la 0,13. Si mai interesant e atunci cand intr-unul din boluri, se introduce un orgon. Atunci, se observa ca voltajul apei creste de la 0,13 la 0,19. Ceea ce inseamna ca orgonul ofera energie.

De-acum inainte experimentul devine si mai interesant. Dupa ce orgonul este indepartat din bol, voltajul apei ramane la aceeasi valoare de 0,19. Cand barbatul isi muta degetul din bolul in care s-a introdus un orgon in bolul celalalt (neafectat de orgon), si in bolul nr.2 creste voltajul tot pana la valoarea de 0,19! Aceasta inseamna ca energia orgonica se transmite de la orgon, la apa si pana la o fiinta vie. Astfel, dvs. va veti putea incarca cu mult mai multa energie! Puteti vedea mai jos intreg filmuletul.

Orgonul este forta vitala universala, unitatea de baza a materiei organice si anorganice de pe pamant. Descoperit de catre dr. Wilhelm Reich, orgonul a mai fost numit de-a lungul timpului Chi, Prana sau pur si simplu Forta/Energie. Majoritatea practicilor stravechi de tamaduire, shamanism, miracole religioase, puteri speciale ale preotilor si munca lor spirituala, toate sunt inimaginabile in absenta acestei energii orgonice.

Care este principiul orgonului? Precum se stie, prin intermediul fricii si stress-ului, campul auric uman este micsorat semnificativ, lasand individul neprotejat fata de atacurile energetice negative. Orgonii contin urmatoarele:
– elemente fieroase: fier, bronz sau aluminiu, pentru a colecta vibratiile negative din jurul omului, inclusiv blestemele de care vorbeam la inceputul acestui articol;
– cristalele de cuart si pietrele semipretioase: acestea convertesc energia negativa (inclusiv cea din blesteme) in energie orgonica pozitiva;
– moneda de cupru: prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform.

 

5 thoughts on “Incredibil! Dovada ca energia orgonica functioneaza!

 1. Felicitari pentru blog ! De ce blogul este considerat ca periculos (datorită continutului, Da înțeleg); dar ca site virusat, încă nu înțeleg; avast considera siteul dvs. ca prezentând risc; puteți schimba această ciudată acuzare ??????

 2. Buna ziua. S-a rezolvat intre timp. A fost, bineinteles, o “eroare falsa”, pe care cei de la Avast au fixat-o, dupa sesizarea pe care am facut-o. Iata raspunsul lor primit astazi:
  “Our virus specialists have been working on the problem and it’s already fixed. Website https://www.orgoni.ro/ is no longer blocked by Avast. If you have any further questions, don’t hesitate to contact me again.

  Best regards,
  Prokop Kalivoda
  Avast Technical Support Specialist”.

 3. Orgonii sunt produse ce pot fi folosite de oamenii cu minti deschise. Ceilalți, neintelegand fenomenul, crează blocaje psihice. De aceea nu ajung la rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *