Lipsa energiei orgonice duce la aparitia bacilului mortal “T”, si, astfel, a cancerului

Despre Wilhelm Reich, descoperitorul energiei orgonice, am mai vorbit si in alte articole. Astazi, vom discuta despre eforturile dr. Wilhem Reich in rezolvarea misterului cancerului.

In experimentele sale numeroase, el a luat un tesut canceros steril (oferit de niste chirurgi de la un spital local) si, spre mirarea sa, a observat ca toate culturile aveau o culoare verzui-albastra. Luand materialul de pe margine, Reich a inoculat o noua lamela si a observat, pentru prima oara, T-bacilli (sau bacilul “T”), descoperire care ar putea ajuta in rezolvarea misterului ce inconjoara cancerul.

Gasirea acestei bacterii l-a umplut pe dr. Reich cu frica si infiorare. Cu frica, intrucat el stia ca rezolvarea secretelor cancerului ar fi o sarcina herculiana, antagonizand lumea medicala asupra sa. Cu infiorare, intrucat el stia intuitiv ca aceste bacterii erau implicate in decesele provocate de cancere in intreaga lume. Dr. Reich a numit noii microbi de cancer drept Bacil “T”, “T” provenind de la cuvantul german “tod”, ce semnifica “moarte”.

Lipsa energiei orgonice duce la aparitia bacilului mortal “T”

Toate experientele dr. Wilhelm Reich au aratat ca acest bacil “T” este cheia care se afla la originea cancerului. Dr. Reich a mai demonstrat faptul ca tot Universul este plin de energie orgonica si cand aceasta energie se diminueaza in celule, datorita diverselor traume (rani) sau datorita imbatranirii, celulele au parte de un proces de moarte pe care Reich l-a numit “degenerare bionica”. Drept consecinta a acestei degenerari, bacilul mortal “T” incepe sa se formeze in celule.

Reich a putut demonstra faptul ca aceste bacterii se gasesc in celulele canceroase. Culturile de bacil “T” injectate pe soareci au cauzat inflamatii si moarte ca urmare a cancerelor dezvoltate. Colonia de bacil “T” din celule a provocat o reactie in tesuturi, prin care a rezultat formarea unor inflamatii veziculare. Privite la microscop, aceste vezicule au raspandit o lumina albastruie, si de aceea el le-a denumit “bioni PA albastri”.

In degenerarea tesutului canceros, bionii PA albastri afecteaza in mod serios energia orgonica a celulelor. In alte experimente facute cu soareci, dr. Reich a injectat bioni albastri in tesut si a observat transformarea sa in celule canceroase.

Toate celulele canceroase au mai putina energie orgonica decat celulele normale

Dr. Reich a mai observat un lucru: faptul ca toate celulele canceroase au mai putina energie orgonica decat celulele normale, sanatoase. Cum celulele canceroase secatuiesc organismul de energie si degenereaza in bacili “T”, apare in mod automat si putrefactia trupului. Infectia generalizata cu bacili “T” si epuizarea masiva a tesutului canceros sunt cauzele care duc la moartea organismului. Astfel, cancerul semnifica, literar, moartea in organismul viu.

Dr. Reich a mai descoperit bacilul “T” nu doar in tumorile canceroase, ci si in sangele, fluidele corpului si in excrementele pacientilor cancerosi. El, initial, a crezut ca bacilul “T” este agentul infectios specific al cancerului. Dar, acesti microbi ai cancerului au fost descoperiti de dr.Reich si la persoanele cu alte boli, si nu doar atat: dr. Reich a observat bacilul “T” si in sangele sau excrementele persoanelor sanatoase! Totusi exista o mica diferenta: sangele pacientilor cancerosi produc usor si rapid bacilul “T”, pe cand sangele sanatos produce greu si incet acest bacil.

Dr. Reich a concluzionat: “Dispozitia la cancer este astfel determinata de rezistenta biologica a sangelui si a tesuturilor la putrefactie. Rezistenta biologica, in schimb, este ea insasi determinata de energia orgonica continuta in sange si in tesuturi.” In concluzie, este bine sa avem energie orgonica cat mai multa in organismul nostru.

1 thought on “Lipsa energiei orgonice duce la aparitia bacilului mortal “T”, si, astfel, a cancerului

Lasă un răspuns