Piramida orgonica violeta (red magenta)

Forma si dimensiuni: Piramida orgonica violeta (red magenta) cu diametrul bazelor de 92 mm (±10 mm) si inaltimea de 45 mm (±7 mm).

Descriere: Piramida contine span diverse metale (Bronz, Aluminiu, Cupru, Fier), o moneda de cupru tridimensionala (sarma de cupru incolacita sub forma de moneda), 8-10 cristale de cuart transparent, pigmenti de culoare violeta (red magenta), toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica

Pret: 46 RON

ATENTIE! Nuanta si forma orgonilor achizitionati poate diferi putin de cea care apare in imaginile afisate, intrucat fiecare orgon este unic, fiind realizat manual.

De asemenea, dimensiunile prevazute la rubrica “Forma si dimensiuni” pot chiar diferi putin (± plus sau minus) la nivel de cativa mm, si asta pentru ca totul e realizat manual.

ORGONII NOSTRI CONTIN:

Elemente fieroase – ce atrag energia negativa
Cristale de cuart – ce convertesc energia negativa in energie pozitiva
Moneda de cupru – ce directioneaza energia pozitiva uniform

LA CE POATE FI UTILIZATA?

Piramida poate fi folosita pe birou sau pe masa (pentru a va energiza mediul de lucru).

4 thoughts on “Piramida orgonica violeta (red magenta)

 1. Buna ziua,

  Spuneti-mi va rog in functie de ce anume ar trebui sa ma hotarasc de care sa comand ? De afectiuni, de altceva, de ce anume ? M-ar interesa sa achizitionez un orgon pentru copilul meu.

  Multumesc anticipat pt. raspuns,

  O zi buna,

  Luana T.

 2. Buna ziua.

  Toti orgonii au acelasi efect; singura diferenta dintre ei e puterea efectului. Desigur, orgonii cu suprafata mai mare (de exemplu, piramidele sau conurile), avand o suprafata mai mare, au un efect mai puternic. Pentru un copil, va recomandam ceva la gat, ca de exemplu o inimioara crystal sau un diamant crystal. Numai bine!

Lasă un răspuns

X