Au cristalele o putere magica?

despre cristaleCurentul New Age a indus o mare simpatie pentru obiectele inzestrate cu puteri si energii deosebite, in special pentru cristale. Aceste atragatoare substante chimice solidificate starnesc un viu interes si au intrat pentru totdeauna in cultura tuturor popoarelor. Lumea celebritatilor este plina de figuri proeminente, oameni cu spiritualitate dezvoltata care atesta extraordinara influenta pozitiva a acestor cristale. Ei sunt convinsi de faptul ca aceste substante capteaza si controleaza energiile din organism si ca au o influenta pozitiva asupra starii fizice si psihice. Au oare cristalele o astfel de putere magica asupra oamenilor sau entuziasmul acestora este nefondat?

Un cristal este o roca, creata printr-un proces de solidificare intr-o substanta. Structura chimica atat de deosebita este data de repetitia regulata a unui anumit model de atomi si molecule. Aceste modele sunte realizate sub imperiul unor forte externe extraordinare. Ca si fulgii de nea, care sunt rezultatul unui fenomen natural si fiecare in parte are un model unic, cristalele au diverse forme si nu au limita numerica. Frumusetea lor este pusa in valoare atunci cand sunt folosite in industria modei si ca bijuterii.

De-a lungul timpului cristalelor li s-au atribuit puteri magice, paranormale. Pentru ca provin din pamant, popoarele antice credeau ca in ele se gaseste puterea Pamantului Mama, imbinata cu puterea soarelui, si asta pentru ca ele reflecta lumina intr-un mod deosebit. Despre cristale s-a mai crezut, de asemenea, ca pot arata viitorul si ca, folosite intr-un anumit mod, pot da oamenilor puteri supranaturale.

Adeptii moderni ai curentului New Age considera ca puterea cristalelor consta in capacitatea lor de a echilibra, calma si tamadui organismele. Despre cristale ca acestea multi spun ca au misterioase puteri tamaduitoare. Ei sunt convinsi ca prin cristale se canalizeaza energii pozitive, ca acestea inlatura raul si ca vibreaza pe anumite frecvente, lucru care contribuie la echilibrarea si buna functionare a organismelor. Anumiti lideri spirituali declara ca energia diverselor cristale poate stimula expresivitatea, introspectia, meditatia si chiar creativitatea.

Se spune ca fiecare cristal in parte are o influenta deosebita asupra corpului uman. Despre ametist, spre exemplu, se afirma ca este benefic pentru durerile de cap, pentru problemele ochilor si parului, pentru echilibrarea nivelului de zahar in sange, pentru imbunatatirea abilitatilor fizice, atenuarea furiei, nelinistii si cosmarurilor. Smaraldele se pare ca imbunatatesc capacitatea respiratorie, echilibreaza sistemul sangvin si inima, alunga depresia si insomnia si reintroneaza pacea, armonia, toleranta si dragostea. Si, in cele din urma, dar nu in ultimul rand, despre diamante se spune ca asigura limpezimea in gandire si increderea in propriile forte, ajuta la clarificarea atitudinilor si gandurilor, favorizeaza prosperitatea, generozitatea si dragostea. Nu exista deci un motiv mai intemeiat pentru a oferi un astfel de cristal unei persoane apropiate.

PUTETI INCERCA PUTEREA CRISTALELOR, COMANDAND DISPOZITIVE ORGONICE DE PE SITE-UL ORGONI.RO