Opinii si intrebari

OPINII

“Pandantivul asta chiar functioneaza! Multumesc pentru ce faceti!”

(Razvi)

“Port pandantivele comandate, am daruit trei conform cu alegerea purtatorilor, sunt benefice, ma simt bine”

(Gheorghe H., Bucuresti)

“Multumesc pentru pandantive. Sunt frumoase. Ata este cam scurta. Poate ar fi bine sa puneti un inelus sa se poata agata (zic eu). Mi-ar placea si unele mai mici pentru purtat la gat si unele mai mari de pus prin casa in loc de ‘bebeloruri’.”

(Magda)

“Am cumparat doua pandantive si sunt multumita de rezultate. Respir mai bine si chiar am avut un somn linistit si odihnitor, cum nu am mai avut demult. Si cel mai important efect simtit, nu mai sunt stresata si sunt foarte linistita. Ata cerata cu care ele sunt prinse ar trebui sa fie putin mai lunga”.

(Silvia)

“Am cumparat un pandantiv si efectele-desi eram realmente sceptica- sunt remarcabile: o stare generala de bine, somn linistit, respiratie usurata sunt foarte incantata si le recomand tuturor pt ca efectiv ajuta”.

(Cosmina)

 

INTREBARI FRECVENTE

1) Orgonul pe care vreau sa-l comand nu este in stoc! Ce pot face?

Raspuns: In cazul in care produsul nu apare pe stoc, scrieti-ne un email pe adresa: comenzi@orgoni.ro, in care sa specificati: orgonul dorit, nr.de bucati dorite, numele dvs. si adresa dvs. completa. Puteti comanda orice/ oricat, iar comanda va fi onorata in aproximativ 14 zile.

2) Se pot comanda orgoni prinsi si cu alte ate decat cele din comenzile-standard?

Raspuns: Desigur. Se poate comanda cu orice ata doriti, fara sa va coste nimic in plus. Trebuie doar sa adaugati aceasta optiune in comentariile comenzii.

3) As dori si eu un pandantiv orgonic, dar, dupa cate stiu, religia crestina interzice amuletele, pentru ca ar avea puteri demonice. Din perspectiva religioasa, e bine sa purtam asemenea pandantive?

Raspuns: Unele religii si culte pot interzice amuletele sau talismanele, considerand ca ele sunt obiecte magice dpdv superstitios. Noi incercam sa explicam cat mai stiintific cu putinta puterea pandantivelor noastre orgonice si speram ca in timp sa realizam si anumite teste de laborator care sa dovedeasca riguros proprietatile lor.

Noi nu va putem garanta ca preotul sau biserica la care activezi vor intelege si vor accepta proprietatile orgonilor. Speram ca raspunsul sa-l gasiti singuri, in sufletele voastre.

4) Am primit un pandantiv care are o mică bula de aer, de parca ar fi usor sarita de pe pandantiv. Ce se intampla? Afecteaza aceasta bula proprietatea pandantivului?

Raspuns: Este posibil ca in procesul manual de fabricatie, sa nu fi iesit toate bulele de aer din unele pandantive. “Partea sarita” reprezinta de fapt bula de aer. Oricum, acest lucru nu afecteaza absolut deloc partea energetica a acestor pandantive, ele avand aceeasi valoare energetica.

5) Cat de mici sunt cristalele de cuart din pandantivele orgonice, pentru ca eu nu prea le disting in compozitie?

Raspuns: Pentru ca pandantivele sa fie destul de finute si “purtabile”, folosim cristale mici de cuart de sub 1 cm: vezi site-ul kristale.ro. Sunt pietre semipretioase transparente si de aceea nu se pot distinge usor prin pandantiv. Daca totusi se nimeresc sa fie undeva la suprafata, puteti observa ceva mai palid (mai lipsit de culoare) in interiorul pandantivului, un spatiu pe care spanul/metalul il ocoleste.

6) Cum pot verifica faptul ca aceste pandantive chiar au efectele de care vorbiti dvs?

Raspuns: Noi ne bazam in evaluarile noastre pe experimentele cu energia orgonica facute de catre dr. William Reich (puteti citi mai multe in acest articol https://www.orgoni.ro/energia-orgonica-energia-misterioasa-a-vietii/. De asemenea, ne bazam si pe opiniile pozitive ale altor oameni care au folosit pandantive asemanatoare (nu cele facute de noi, dar foarte asemanatoare cu pandantivele noastre). Asteptam de asemenea si opiniile dvs. pentru a ne relata ce efecte au avut asupra dvs. Am primit deja de la dvs. multe aprecieri dintre care am trecut cateva chiar in aceasta sectiune.

1 thought on “Opinii si intrebari

Lasă un răspuns