Energia orgonica poate alunga norii si produce ploaia

Vom prezenta in continuare un experiment prin care vom demonstra cum aceasta energie orgonica poate influenta vremea, cu ajutorul unui aparat construit de Wilhelm Reich, si denumit “dispersatorul de nori”. Acest aparat este un fel de antena, care, dupa ce este fixata in apa, este capabila sa retraga energia orgonica din directia cerului in care este indreptata. William Reich afirma ca el ar putea disipa norii, retragandu-le energia. De asemenea, dispozitivul ar fi capabil sa declanseze ploi.

Dar poate, intr-adevar, aparatul lui Reich sa influenteze vremea? Caci, daca ar fi adevarat, el ar constitui unul dintre cele mai remarcabile inventii din toata istoria. Sa-i dam cuvantul unui specialist, pe nume Charles R. Kelly, care a lucrat 3 ani in serviciul de meteorologie al Fortelor Aeriene Americane si care a experimentat aparatele lui Reich pentru mai multi ani. Iata ce spune el: “Rezultatele experimentelor mele sunt clare: aparatul de control al vremii face exact ceea ce Reich pretindea ca face. Norii asupra carora antena este indreptata se subtiaza si dispar din cer, in timp ce alti nori comparabili (pentru a verifica acest lucru) nu dispar. Figurile de mai jos sunt rezultatele reprezentative a ceea ce am obtinut de mai multe ori, de-a lungul timpului.”

Fig 1 – Efectul asupra controlului vremii asupra unui mic nor cumulus. “X” negrul arata directia in care a fost orientata antena la inceputul folosirii aparatului. Cadrele de mai sus au fost realizate la 1 minut distanta unele de altele.

Fig 2 – “X” negrul arata directia in care a fost orientata antena la inceputul folosirii aparatului. Cadrele de mai sus au fost realizate la 10 minute distanta unele de altele.

Mult mai dificile decat disiparea norilor sunt experimentele cu aparatul lui Reich pentru provocarea ploilor. Pentru aceasta, este necesara o pregatire atenta, o observare a conditiilor si folosirea cu talent al antenei. In cei 5 ani de experimente realizate cu dispozitivul construit de Reich, Charles Kelly a obtinut de fiecare data precipitatii sub forma de ploaie, in maxim 36 de ore de la folosirea aparatului. Folosirea aparatului a fost realizata atunci cand predictiile meteorologice pentru perioada si locul respectiv nu asteptau venirea precipitatiilor. O estimare statistica arata faptul ca probabilitatea unei ploi care sa apara in 36 de ore (si care sa nu se fi datorat aparatului lui Reich) in 5 cazuri consecutive este de 0,25%; aceasta arata ca putem spune, cu o probabilitate de peste 99% ca aparatul lui Reich de produs ploi functioneaza.

1 thought on “Energia orgonica poate alunga norii si produce ploaia

Lasă un răspuns