Medalion Crizantema Crystal

Va prezentam un nou tip de orgon, lucrat manual cu grija, din cele mai cunoscute pietre pretioase, pentru a beneficia de proprietatile puternice ale acestor pietre.

Forma si dimensiuni: Medalion Crizantema Crystal, cu diametrul bazelor de 75 mm (± 5 mm) si inaltimea de 20 mm (± 3 mm).

Descriere: Orgonul contine:

* foita imitatie aur (sau foita cupru)

* o moneda de cupru (sarma de cupru incolacita sub forma de moneda);

* 1 piatra mare sau mica de turcoaz (situata in centru) – in lipsa acesteia din stoc, se va inlocui cu o piatra de aventurin sau malachit;

* Restul de 22 de pietre (cate 2 pietre x 11 petale) pentru restul de 11 petale, in care putem gasi: sodalit, carneol, turcoaz, malachit, coral, ametist, citrin, jasp, sidef, ochi de tigru si ochi de pisica.

* cantitate suficienta de rasina sintetica.

Pret: 37 RON

ATENTIE! Nuanta si forma orgonilor achizitionati poate diferi putin de cea care apare in imaginile afisate, intrucat fiecare orgon este unic, fiind realizat manual.

De asemenea, dimensiunile prevazute la rubrica “Forma si dimensiuni” pot chiar diferi putin (± plus sau minus) la nivel de cativa mm, si asta pentru ca totul e realizat manual.

 

 

 

 

 

CONTINUTUL MEDALIOANELOR CRIZANTEMA CRYSTAL:

Foita imitatie aur sau cupru: Este o foita dintr-un aliaj ce imita foita de aur sau cupru. Ea este fabricata din alama si aliaj de zinc si cupru, iar grosimea unei foite este de 0,3 microni. Datorita faptului ca este alcatuita dintr-un aliaj de 3 metale (alama, zinc si cupru), ea are ca proprietati atragerea energiei negative. Foita este rezistenta la agentii externi (umezeala, diferente de temperatura, distrugere etc.), ea fiind incorporata in rasina sintetica din interiorul medalionului.

Moneda de cupru: Prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura. Cel mai mare avantaj din partea cuprului il au persoanele care sufera de artrita, deoarece, purtat sub forma de bratara in jurul incheieturii mainii, acest metal le diminueaza simptomele si le reduce durerile.

Pietre (cristale) diferite: Exista mai multe teorii care spun ca aceste pietre pe care le folosim in orgonii nostri (ca sodalit, ametist, coral, malachit, carneol, turcoaz sau jasp) protejeaza si au un puternic rol protector.

 

CUM SUNT PRINSE MEDALIOANELE CRIZANTEMA CRYSTAL?

Medalioanele Crizantema Crystal sunt vandute simple, negaurite, putand fi astfel purtate pe birou sau in alte locuri, pentru a va energiza incaperea (37 RON).