Pandantiv orgonic “Iisus Hristos”

Site-ul Orgoni Almeea va prezinta in exclusivitate si unic in Romania un nou tip de orgon, cu cristale semipretioase, dar care are incorporat in el diverse simboluri religioase.

Forma si dimensiuni: Pandantiv orgonic Iisus Hristos cu diametrul bazelor de 47 mm (±2 mm) si inaltimea de 8 mm (±2 mm).

Descriere: Orgonul contine:

* foita imitatie aur (sau foita cupru)

* un simbol reprezentandu-l pe Iisus Hristos;

* o moneda de cupru (sarma de cupru incolacita sub forma de moneda);

* 3 cristale sodalit;

* 3 cristale jasp;

* 3 cristale turcoaz;

* 3 cristale malachit;

* 3 cristale coral;

* 3 cristale ametist;

* 3 cristale sidef;

* 3 cristale de onix.

* in lipsa temporara a vreuneia din aceste pietre de mai sus, vom adauga 3 cristale de carneol, 3 cristale de citrin si/sau 3 cristale de ochi de tigru. Asadar, in total, vor fi 24 cristale.

* cantitate suficienta de rasina sintetica.

Pret:

29 RON – pentru pandantivele prinse cu ata cerata neagra;

33 RON – pentru pandantivele prinse cu inelus si breloc mare argintiu.

ATENTIE! Nuanta si forma orgonilor achizitionati poate diferi putin de cea care apare in imaginile afisate, intrucat fiecare orgon este unic, fiind realizat manual.

De asemenea, dimensiunile prevazute la rubrica “Forma si dimensiuni” pot chiar diferi putin (± plus sau minus) la nivel de cativa mm, si asta pentru ca totul e realizat manual.

 

CONTINUTUL PANDANTIVULUI ORGONIC “IISUS HRISTOS”:

Foita imitatie aur sau cupru: Este o foita dintr-un aliaj ce imita foita de aur sau cupru. Ea este fabricata din alama si aliaj de zinc si cupru, iar grosimea unei foite este de 0,3 microni. Datorita faptului ca este alcatuita dintr-un aliaj de 3 metale (alama, zinc si cupru), ea are ca proprietati atragerea energiei negative. Foita este rezistenta la agentii externi (umezeala, diferente de temperatura, distrugere etc.), ea fiind incorporata in rasina sintetica din interiorul medalionului.

Moneda de cupru: Prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura. Cel mai mare avantaj din partea cuprului il au persoanele care sufera de artrita, deoarece, purtat sub forma de bratara in jurul incheieturii mainii, acest metal le diminueaza simptomele si le reduce durerile.

Pietre (cristale) diferite: Exista mai multe teorii care spun ca aceste pietre pe care le folosim in orgonii nostri (ca sodalit, ametist, coral, malachit, carneol, turcoaz sau jasp) protejeaza si au un puternic rol protector.

 

CUM SUNT PRINSI PANDANTIVELE ORGONICE IISUS HRISTOS?

Pandantivul orgonic “Iisus Hristos” este gaurit si prins pentru a putea fi agatat la gat sau de orice alt lantisor, in trei variante:

1) Cu ajutorul unei ate cerate negre (29 RON)

Exemplu de ata cerata neagra
Pandantiv orgonic Iisus Hristos prins cu ajutorul unei ate cerate negre
Pandantiv orgonic Iisus Hristos prins la gat cu ajutorul unei ate cerate negre

 

2) Cu ajutorul unei inelus si a unui breloc argintiu (33 RON).

Breloc mare argintiu
Breloc mare argintiu
Pandantiv orgonic Iisus Hristos prins cu breloc argintiu

2 thoughts on “Pandantiv orgonic “Iisus Hristos”

  1. Am comandat si eu unul.In cat timp ajunge?Deabia astept sa-l port si sa imi fie de folos.Chiar cred in energia orgonica.Numai bine si sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *