Proiectul secret Phoenix: energia orgonica, radiosondele si manipularea vremii

In acest articol vom vorbi de legatura dintre cercetarile dr. Wilhelm Reich cu privire la energia orgonica si proiectul Phoenix al Armatei Americane. Este vorba de traducerea unor fragmente din cartea “Matrix III: Manipularea psiho-sociala, chimica, biologica si electronica a constiintei umane” de Valdamar Valerian, aparuta in anul 1992.

Proiectul Phoenix

Asadar, ce reprezinta proiectul Phoenix? Acesta isi are originea in proiectul Philadephia, dezvoltat de Marina Americana in anii 1930-1940, intr-o incercare de a face navele invizibile. Proiectul Philadelphia a fost, in acelasi timp, si un mare succes (s-a reusit teleportarea unei nave in hiperspatiu), dar si un mare esec (intrucat au fost mari probleme cu echipajul de la bordul navei). La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, proiectul Philadelphia a fost abandonat, dar a fost reactivat in anul 1947, sub numele de proiectul Phoenix, la Laboratoarele Nationale din Brookhaven, sub coordonarea celebrului matematician si informatician dr. John von Neumann.

Radiosonda – un dispozitiv creat de dr. Wilhelm Reich

Prin proiectul Phoenix au fost realizate niste mecanisme electronice, denumite “radiosonde”. Dar ce reprezinta aceste dispozitive? Radiosonda este o cutie alba, de dimensiuni reduse, atasata unui balon si trimisa in atmosfera. Oficial, despre acest dispozitiv s-a spus ca este utilizat in strangerea de informatii privind starea vremii; dar adevarul ne-a fost ascuns. Radiosonda a folosit un tip neobisnuit de modulare a pulsului. In cele mai multe cazuri, s-a utilizat un oscilator de unde continue, care a fost foarte eficient in a converti energia electrica in energie eterica. Ceea ce foarte putini oameni stiu e faptul ca acest dispozitiv a fost creat de Wilhelm Reich, cel care a descoperit energia orgonica. Citeste mai multe despre dr. Wilhelm Reich in acest articol: https://www.orgoni.ro/energia-orgonica-a-dr-wilhelm-reich-aprobata-de-einstein-dar-respinsa-de-industria-farmaceutica-mondiala/

Dispozitivul lui Reich putea reduce intensitatea unei furtuni

In anul 1947, dr. Wilhelm Reich a inmanat guvernului american un dispozitiv de control al vremii, ce avea rolul de a distruge energia orgonica mortala (EOM). EOM-ul nu reprezinta nu reprezinta altceva decat energia orgonica ce intra in contact cu o sursa radioactiva inchisa. Energia orgonica este una pozitiva, dar, cand intra in contact cu o sursa radioactiva, isi schimba calitatile, amenintand chiar si viata. EOM-ul se mai produce, de asemenea, in atmosfera, si prin alte procese. Reich credea ca dispozitivul de control al vremii pe care l-a inventat putea descreste cantitatea de EOM din atmosfera, si astfel furtunile n-ar mai fi atat de violente. Si, intr-adevar, experimentele au demonstrat ca dispozitivul lui Reich putea reduce intensitatea unei furtuni.

Oficialii guvernamentali si militari au fost convinsi de eficacitatea dispozitivului, asa ca au inceput o alta faza a proiectului Phoenix, proiectand aceste radiosonde ce au fost lansate intr-un numar foarte mare (circa 200-500 pe zi). Raza lor de actiune era destul de mare, de aproximativ 150 de kilometri.

Aceste radiosonde la inceput au folosit frecventa de 403 MHz, iar mai tarziu cea de 1680 MHz. Dr. Reich le-a construit astfel incat ele contineau senzori de aur si de argint in ele. De fapt, radiosonda avea incorporata o farfurie de plastic (ce continea o combinatie neobisnuita de elemente chimice), cu o margine de argint si linii conductive de-a lungul acestei farfurii. Asa cum spuneam mai sus, tot dispozitivul distrugea EOM-ul si elibera energia orgonica pozitiva.

Efectul distructiv al radarului SAGE

Guvernul american n-a putut face public incredibilele descoperiri in privinta manipularii vremii. Oficialii militari s-au gandit ca daca ar combina rezultatele obtinute de dispozitivul-minune al dr. Reich cu reusita invizibilitatii din experimentul Philadelphia ar putea crea un proiect prin care sa fie capabili in a influenta si manipula mintile adversarilor. Si astfel, intre 1969 si 1979 a inceput stadiul II al proiectului Phoenix, in care s-a construit un radar SAGE ce era capabil a emite energie de cel putin 1 GW, energie cu ajutorul careia se putea distruge de la distanta functiile creierului uman sau crea deteriorari neurologice definitive!

Este incredibil cum oficialii americani s-au folosit de o inventie benefica a dr. Reich (ce dorea sa ajute omenirea) pentru a crea o arma distrugatoare, impotriva omenirii.

Lasă un răspuns