Stea orgonica Crystal

Va prezentam un nou tip de orgon, lucrat manual cu grija, din cele mai cunoscute pietre pretioase, pentru a beneficia de proprietatile puternice ale acestor pietre.

Forma si dimensiuni: Stea orgonica Crystal, cu diametrul bazelor de 60 mm si inaltimea de 11 mm (± 3 mm).

Descriere: Orgonul contine:

* foita imitatie aur (sau foita cupru)

* o moneda de cupru (sarma de cupru incolacita sub forma de moneda);

* 5 cristale sodalit;

* 5 cristale carneol;

* 5 cristale turcoaz;

* 5 cristale malachit;

* 5 cristale coral;

* 5 cristale ametist;

* 5 cristale citrin;

* in lipsa temporara a vreuneia din aceste pietre de mai sus, vom adauga 5 cristale de jasp, 5 cristale de sidef si/sau 5 cristale de ochi de tigru. Asadar, in total, vor fi 35 de cristale.

* cantitate suficienta de rasina sintetica.

Pret:

26 RON – pentru pandantivele simple, negaurite;

26 RON – pentru pandantivele prinse cu ata cerata neagra.

ATENTIE! Nuanta si forma orgonilor achizitionati poate diferi putin de cea care apare in imaginile afisate, intrucat fiecare orgon este unic, fiind realizat manual.

De asemenea, dimensiunile prevazute la rubrica “Forma si dimensiuni” pot chiar diferi putin (± plus sau minus) la nivel de cativa mm, si asta pentru ca totul e realizat manual.

 

CONTINUTUL STELELOR ORGONICE CRYSTAL:

Foita imitatie aur sau cupru: Este o foita dintr-un aliaj ce imita foita de aur sau cupru. Ea este fabricata din alama si aliaj de zinc si cupru, iar grosimea unei foite este de 0,3 microni. Datorita faptului ca este alcatuita dintr-un aliaj de 3 metale (alama, zinc si cupru), ea are ca proprietati atragerea energiei negative. Foita este rezistenta la agentii externi (umezeala, diferente de temperatura, distrugere etc.), ea fiind incorporata in rasina sintetica din interiorul medalionului.

Moneda de cupru: Prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura. Cel mai mare avantaj din partea cuprului il au persoanele care sufera de artrita, deoarece, purtat sub forma de bratara in jurul incheieturii mainii, acest metal le diminueaza simptomele si le reduce durerile.

Pietre (cristale) diferite: Exista mai multe teorii care spun ca aceste pietre pe care le folosim in orgonii nostri (ca sodalit, ametist, coral, malachit, carneol, turcoaz sau jasp) protejeaza si au un puternic rol protector.

 

CUM SUNT PRINSE STELELE ORGONICE CRYSTAL?

Stelele orgonice Crystal sunt vandute in doua modalitati:

1) Simple, negaurite, putand fi astfel purtate pe birou sau in alte locuri, pentru a va energiza incaperea (26 RON)
2) Cu ajutorul unei ate cerate de culoare neagra, putand fi astfel agatata de dulap, in interiorul masinii, in brad sau in alta parte (26 RON).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *