Inimioara orgonica Crystal

Va prezentam un nou tip de orgon, lucrat manual cu grija, din cele mai cunoscute pietre pretioase, pentru a beneficia de proprietatile puternice ale acestor pietre.

Forma si dimensiuni: Inimioara orgonica Crystal, cu diametrul bazelor de 25 mm si inaltimea de 12 mm (± 2 mm).

Descriere: Orgonul contine:

* foita imitatie aur (sau foita cupru)

* o moneda de cupru (sarma de cupru incolacita sub forma de moneda);

* 2 cristale sodalit;

* 2 cristale carneol;

* 2 cristale turcoaz;

* 2 cristale malachit;

* 2 cristale coral;

* 2 cristale ametist;

* 2 cristale citrin;

* in lipsa temporara a vreuneia din aceste pietre de mai sus, vom adauga 2 cristale de jasp, 2 cristale de sidef, 2 cristale de onix si/sau 2 cristale de ochi de tigru. Asadar, in total, vor fi 14 cristale.

* cantitate suficienta de rasina sintetica.

Pret:

19 RON – pentru pandantivele prinse cu accesoriu mobil;

23 RON – pentru pandantivele prinse cu inelus si breloc mare argintiu.

ATENTIE! Nuanta si forma orgonilor achizitionati poate diferi putin de cea care apare in imaginile afisate, intrucat fiecare orgon este unic, fiind realizat manual.

De asemenea, dimensiunile prevazute la rubrica “Forma si dimensiuni” pot chiar diferi putin (± plus sau minus) la nivel de cativa mm, si asta pentru ca totul e realizat manual.

CONTINUTUL INIMIOARELOR ORGONICE CRYSTAL:

Foita imitatie aur sau cupru: Este o foita dintr-un aliaj ce imita foita de aur sau cupru. Ea este fabricata din alama si aliaj de zinc si cupru, iar grosimea unei foite este de 0,3 microni. Datorita faptului ca este alcatuita dintr-un aliaj de 3 metale (alama, zinc si cupru), ea are ca proprietati atragerea energiei negative. Foita este rezistenta la agentii externi (umezeala, diferente de temperatura, distrugere etc.), ea fiind incorporata in rasina sintetica din interiorul medalionului.

Moneda de cupru: Prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura. Cel mai mare avantaj din partea cuprului il au persoanele care sufera de artrita, deoarece, purtat sub forma de bratara in jurul incheieturii mainii, acest metal le diminueaza simptomele si le reduce durerile.

Pietre (cristale) diferite: Exista mai multe teorii care spun ca aceste pietre pe care le folosim in orgonii nostri (ca sodalit, ametist, coral, malachit, carneol, turcoaz sau jasp) protejeaza si au un puternic rol protector.

 

CUM SUNT PRINSE INIMIOARELE ORGONICE CRYSTAL?

Inimioarele orgonice Crystal sunt gaurite si prinse pentru a putea fi agatate la gat sau de orice alt lantisor, in trei variante:

1) Cu ajutorul unui accesoriu mobil (19 RON)

Exemplu de accesoriu mobil
Inimioara orgonica Crystal prinsa cu ajutorul unui accesoriu mobil
Exemplu de inimioara orgonica Crystal prinsa cu ajutorul unui accesoriu mobil

2) Cu ajutorul unui inelus si a unui breloc argintiu (23 RON).

Breloc mare argintiu
Breloc mare argintiu
Inimioara orgonica Crystal prinsa cu breloc argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *